maandag, mei 10, 2004

Hoe zou het nog zijn met...

Met mij bijvoorbeeld?

Laat ik maar even bij het begin beginnen. Mijn laatste post dateert inmiddels van 26 april en voor diegenen die niet op de hoogte zijn van mijn privé reilen en zeilen, 26 april was de dag dat mijn inschrijving voor mijn eindwerk binnen moest. Heb ik mijn inschrijving tijdig binnengediend? Jawel...en compleet tegen de verwachtingen in, liep het toen volledig fout.

Om een ingewikkeld verhaal net dat ietsje minder ingewikkeld te maken: 1 nonchalante fout mijnentwege in september vorig jaar + enkele administratieve fouten van schoolwege tijdens de loop van dit academiejaar = eindwerk verdedigen in september.
Daar komt nog eens bovenop dat gezien het feit dat ik problemen had met mijn projectbedrijf een verlenging van de projectovereenkomst er niet inzat en ik mij dus genoodzaakt zag een nieuw thesisvoorstel binnen te dienen. Gelukkig hebben ze redelijk wat spoed achter de goedkeuringsprocedure van mijn thesisvoorstel gezet en mag ik in september aantreden met een klassieke eindverhandeling over Open Office.

Koppel aan al deze schoolproblematiek nog eens een zekere depressiviteit die ongeveer elk jaar rond mijn verjaardag opduikt ("Twenty-two" verwoordt het gevoel redelijk goed) en je kan dan ongeveer wel verwachten dat iemand dan effe een pauze wil inlassen.

De 2 weken zonder blog hebben me meer dan deugd gedaan maar niettemin is het tijd om er terug in te vliegen. Time to get this baby flying again!