vrijdag, maart 05, 2004

Varia

1. Om te beginnen een bericht voor de enkelingen die zich interesseren in het kwisgebeuren...er zijn enkele wijzigingen aangebracht. De tweemaandelijkse kwis in de Safir is om een of andere reden een week uitgesteld zodat deze nu plaats heeft op 1 april. De muziekkwis in Cafe De Tempelier van 11 maart is afgelast. Bijgevolg is de eerstvolgende kwis de muziekkwis in de Onzekere Tijd te Gent op 18 maart. Deze week zijn we met De Rob & De Roover (gelegenheidsploeg bestaande uit Katrijn, Jana, Peet en mijzelve) op een 4e plaats ge´┐Żindigd op de Germania kwis...2e plaats was meer dan haalbaar geweest indien we wat minder geblunderd hadden. Als laatste nog even meegeven dat ik afgelopen maand begonnen ben met Humo's "De Vijf" bij te houden waardoor er na verloop van een tijd een mooie verzameling kwisvragen zou moeten ontstaan...handig voor de mensen die graag eens kwissen of nog op zoek zijn naar vragen om zelf een kwis samen te stellen.

2. It's a small world after all...zo bleek gisteren toen ik de dichtstbijzijnde kapperszaak binnenstapte die blijkbaar gerund wordt door de kapster/kunstenares uit "Witte Raven". Over haar gevoel van kunst kan ik me niet uitspreken wegens het missen van bewuste aflevering maar over mijn kapsel mag ik niet klagen: fresh and clean. Nu moet ik enkel nog de nodige bouw- en pleistermaterialen vinden om alles een beetje in vorm te houden. En nee, er zijn nog geen foto's van...

3. A site to pass the time (for all you geeks and nerds out there): bash.org, een site tot de nok gevuld met grappige tot zeer grappige irc quotes.

t0rbad> so there i was in this hallway right
BlackAdder> i believe i speak for all of us when i say...
BlackAdder> WRONG BTICH
BlackAdder> IM SICK OF YOU
BlackAdder> AND YOUR LAME STORIES
BlackAdder> NOBODY HERE THINKS YOURE FUNNY
BlackAdder> NOBODY HERE WANTS TO HEAR YOUR STORIES
BlackAdder> IN FACT
BlackAdder> IF YOU DIED RIGHT NOW
BlackAdder> I DON"T THINK NOBODY WOULD CARE
BlackAdder> SO WHAT DO YOU SAY TO THAT FAG
*** t0rbad sets mode: +b BlackAdder*!*@*.*
*** BlackAdder has been kicked my t0rbad ( )
t0rbad> so there i was in this hallway right
CRCError> right
heartless> Right.
r3v> right

4. Bij deze nog eens een proficiat aan de kersverse kwarteeuwelingen die me dit weekend deels in mijn alcoholbehoeften zullen voorzien: nog vele jaren, Peet en Kevin!

Uitgelezen: J.D. Salinger - Catcher in the rye (EN)
Beluisterd: Mansun - Six, Interpol - Turn on the bright lights, The Mars Volta - De-loused in the comatorium, Joy Division - Permanent, Metallica - Kill em all, Ben Harper - Fight for your mind, Dexter Gordon - Go!, N.E.R.D. - In search of...