dinsdag, februari 10, 2004

Round up pt.1 - What happened?

Previously on my blog:
"Windows installeren met behoud van de huidige bestandsstructuur"

Het weekend had ik op vrijdag blijkbaar iets te wild ingezet. Vrijdagavond in de Cosa blijven hangen met de rest van de vrijgezellen en de Mertens. Tot mijn verbazing was mijn nogal flexibele bioritme in de war en bracht ik de rest van het weekend grotendeels vermoeid en versuft door. Nuja, de verkoudheden en ziektes razen hier door de familie dus ik vermoed dat het daar gedeeltelijk aan ligt. Er hoeft dus niet gevreesd te worden voor carnaval...ik zal er de volle 3 dagen staan.

Zondagavond besloot mijn broer eens te experimenteren met de tv-out functie van zijn videokaart en in navolging van hem besloot ik gisteren hetzelfde te doen. Na het bijwerken van mijn drivers en het installeren van TV Tool, leek het er naar uit te zien dat alles in orde ging komen maar een onoplettendheid later was daar geen sprake meer van. Zonder de mogelijkheid alles terug te zetten, zat ik met totaal verkeerde beeldscherminstellingen in no time (primaire monitor op tv-scherm, tv-scherm bleef zwart, verlenging van het bureaublad op mijn monitor, geen enkel venster te verkrijgen op mijn monitor). Van de gevolgen bent u ondertussen wel al op de hoogte...de rest van de dag mocht ik doorbrengen met het herinstalleren van drivers, applicaties en patches. Enige voordeel is dat mijn codecproblemen met wmv-bestanden eindelijk weer van de baan zijn...always look on the bright side of life en zo. Verdere experimenten met mijn tv-out zijn voor onbepaalde duur opgeschort :)