dinsdag, december 23, 2003

...which was nice

Zoals vorige keer vermeld, ben ik afgelopen weekend naar Center Parcs geweest en meerbepaald in "De Vossemeren" in het verre Limburg. Die provincie baadt echt in een "einde beschaving" sfeer...autostrades durven er bestaan uit 1 rijstrook in elke rijrichting, tankstations vind je er nauwelijks en aan een rondpunt waar 4 wegen samenkomen is er 1 die leidt naar Alle richtingen. Met andere woorden, blijf uit Limburg als je er niet moet zijn...it's a local place for local people.

Het verloop der zaken ging ietsje anders dan verwacht (lees: geen golfkarretjes meer te vinden en een bungalow die zich wat afzijdig hield van de andere 2 bungalows) maar desalniettemin was het een meer dan geslaagd weekend. De ambiance zat er in onze bungalow goed in waardoor het telkens al ochtend was tegen wanneer we onze slaapzak terugvonden. Het doet niet uit veel in concreto te gaan vertellen...je moet er bijgeweest zijn om te weten wat er grappig is aan siervuurwerk, schansspringen, ejaculerende penissen, een level 8 Ghoulfiend en de Duitse spoorwegen. Wegens een onverwacht grote afwezigheid van digicams en ander bewijsnemend equipment zijn er ook geen foto's maar ik kan mededelen dat ik nog steeds niet bij de kapper ben geweest.

Om deze non-post af te sluiten, zou ik nog iedereen die erbij was willen bedanken (you know who you are) maar in het bijzonder Pinka die instond voor de hele organisatie, Takeshi en singa die me voorzagen van het nodige vervoer, Wendy die ons voorzag in het nodige eten en drinken, Zwoep om fotogeniek te wezen met choco op zijn gezicht, Axel om een lieverdje te zijn, Teun voor zijn jazzy cd-collectie en last but not least Jolan en Kangoo in wiens bijzijn ik de laatste ochtend afsloot met enkele sigaren en een halve fles Chivas Regal...which was nice.