woensdag, oktober 15, 2003

Zondagmiddag 12/10 Wenduine

Met enige trots kan ik mededelen dat mijn ouders afgelopen zondag precies 25 jaar gehuwd waren. Rekenwonders ten lande zullen wel doorhebben dat ondergetekende toen in zekere mate al meezat aan de feestdis. Officieel was ik een "accidentje" hoewel in beperkte kring men ervan op de hoogte was dat ik een van de pressiemiddelen was om ervoor te zorgen dat mijn ouders zouden mogen trouwen met toestemming van hun beider ouderparen...en met succes :)
Mijn ouders zijn nooit echt pro grote feesten geweest en gezien het weinige contact we hebben met familie (deels door erfenisperikelen, deels door het in het buitenland wonen van familie) werd besloten om gewoon eens gezellig te gaan eten: mijn ouders, mijn broer en zijn vriendin en ondergetekende. Vermits mijn ouders gedurende de maand oktober een appartementje huren in Wenduine werd afgesproken dat we zouden afzakken naar de kust om daar eens goed te tafelen. En goed was het: scampi's met currysaus, zeeduif, lekkere Tiramisu en als uitsmijter nog 2 cappucino's met een glaasje Bommerlunder bij. Na dit alles gingen we nog ff uitwaaien op de dijk om nadien huiswaarts te keren.

Voor mijn ma en pa: op naar de volgende 25
Voor mijn broer en zijn Isabelle: op naar de eerste ;)

Btw, is het niet typisch...dan gaat ge naar de kust speciaal gaan tafelen en dan nog komt ge volk tegen dat ge kent...it's a small world after all :)

Aandacht: 2e blogpost van vandaag