donderdag, februari 17, 2005

Lucky me

Gisterenavond nog net op tijd gemerkt dat Comeback Clijsters mijn videoband aan het voltennissen was terwijl ik eigenlijk mijn elektromagnetische vriend had klaar gezet voor deel 2 van La Meglio Gioventu. Een beetje meer respect voor de meerwaardekijkers zou wel op z'n plaats zijn maar ja, het kot zou te klein moesten de soap addicts hun dagelijkse portie Thuis of wat er ook zo doorgaans mag uitgezonden worden op een woensdagavond bij één moeten missen. Niet dat er iets verkeerd is met soaps. Ik vind het altijd heerlijk als er personages op gewelddadige wijze uit de reeks verdwijnen. Waar ik me wel aan erger, is dat ze steeds vervangen worden.

In de tussentijd heb ik me al tot halfweg "Filth" gelezen van Irvine "Trainspotting" Welsh. Ongelooflijk sappig taaltje dat Schots, vooral in combinatie met de schunnigheden die de gewetenloze flik Bruce Robertson uitkraamt. Pervers, verdorven en uitermate grappig...my kind of book!