donderdag, februari 10, 2005

Bugger!

Mijn bestelling bij Acuarela van een kleine maand geleden (Migala - Julie Doiron - Thalia Zedek) is officieel vermist. De cd's blijken al op 14 januari te zijn verzonden. Mag ik de postbode die mogelijk met mijn bestelling aan de haal is gegaan proficiat wensen met zijn/haar uitstekende muziekkeuze.

Ander nieuws dan maar. The Arcade Fire komt op 18 februari naar ons landje om de nodige persbabbels te doen en raad eens welke ongelooflijke toffe muziekliefhebbende knar er net niet bij kan zijn wegens het onverwachte hoge aantal aanvragen tot interview. Damn those hypes!

Om het downer-gehalte van deze post enigzins te beperken:
1. Indien mijn pakket de komende dagen niet opduikt, zal men een tweede maal mijn order verzenden in de veronderstelling dat het aantal postbodes met uitstekende muzieksmaak zowel in Spanje als in Belgiƫ bedroevend laag ligt.
2. De mail die ik ontvangen heb, laat uitschijnen dat er mogelijk nog een Belgische datum volgt. Het wordt dus hoopvol wachten op een bevestiging.