donderdag, januari 27, 2005

M/NM

Music related:

Non-music related:
  • In de reeks "Murphy still trying to piss me off":
    - Ruimschoots tijdig arriveren in de AB om vast te stellen dat ik nergens op de guestlist ben terug te vinden. Ik kan met mijn verhaal terecht op de voicemail van de contactpersoon van het platenlabel. Gelukkig kwam die een half uur later toe en op het papier in zijn handen stond ik wel zeer duidelijk bovenaan de lijst. Toch nog op tijd binnengeraakt voor Ghinzu dus, evenwel voorprogramma Vedett gemist.
    - Mijn broer was zo vriendelijk mij te droppen aan de AB in wat zijn eerste ritje door Brussel Centrum was. 's Avonds bleken de tunnels echter gesloten en had hij de grootste moeite zijn weg te vinden. Bovendien was zijn gsm-batterij ongeveer af. Na een klein uur in de kou te staan, ben ik dan maar de Anspachlaan afgejogd om hem ergens aan de Zuid terug te vinden. Wat niet wegneemt dat ik zeer dankbaar was dat ie me wou komen halen op dat late uur.

  • Zweedse wetenschappers die onderzoek deden naar mondhygiĆ«ne, bekeken de biologische effecten van de tongzoen en kwamen daarbij tot een schokkende conclusie. Tijdens een enkele toenzoen worden zowat 40.000 parasieten en zo'n 250 verschillende bacteriesoorten uitgewisseld. Daarnaast verwisselt er 0,7 gram eiwitten, 0,45 gram vet en 0,19 gram overige organische stoffen van eigenaar.
    Bron: De Standaard


    Weinig schokkends buiten die "toenzoen" in mijn ogen. They're not scaring me off! Silly scientists!