woensdag, januari 26, 2005

Allemaal Smintjes zijn fout

Seriously, I'm not planning on turning this thing into a daytime job. Maar aangezien ik de heer Smint nog steeds dankbaar ben voor een uitwisselingsproject dat teruggaat tot op een der laatste M²'s, heb ik er me toch even aangezet. De vorige leek me eerder ludiek, deze lijkt me eerder bedoeld om het Vlaamse bloglandschap in kaart te brengen.

Welke zijn je 5 favoriete Belgische blogs (uitleg mag)

In alfabetische volgorde:

Acku: eerder een verzameling van zijn schrijfsels op het Shrimpforum dan een blog. Soit, Bavo doet dat heus niet slecht. Ik hoop hem dan ook nog een pint in de handen te kunnen stoppen met komende carnaval.
Voor verbetering vatbaar: archivering lijkt soms nog wat buggy

Fuckhedz: Jef Pober is een mens met smaak .(bevestigende punt)
Voor verbetering vatbaar: lay-out is wat kaaltjes (just nitpicking here)

Smintjes: fueling my browser since fuck knows how long. Zeer geapprecieerd mediawatcher met een lichte voorkeur voor de Medialaan en uiteraard ook een goeie muzieksmaak
Voor verbetering vatbaar: regelmatiger posten (didn't see that one coming, were you?)

Eervolle vermeldingen:
Nuwanda (en nu van de eerste keer de juiste link): blogt voornamelijk over strips dus kijk zeker even als dat uw ding is.
Voor verbetering vatbaar: zou soms net iets minder hard zijn best mogen doen om continu grappen uit zijn toetsenbord te wringen

Tx: over het algemeen deftig leesvoer
Voor verbetering vatbaar: spot-on observaties die soms in iets te langdradig uitgewerkte gedachten verdwijnen

Welke Belgische blogs vind je inhoudelijk of qua schrijfstijl maar niks maar bezoek je om de één of andere reden toch regelmatig?

Om eerlijk te zijn geen enkele. Mijn tijd spendeer ik liever aan andere onnuttige dingen.

Volgens de traditie mag ik dit stokje op mijn beurt aan enkele andere mensen doorgeven maar ik heb besloten dit niet te doen. Ik ben niet de persoon om kettingbrieven door te sturen en ik ben van plan dat principe ook aan te houden als het op bloggen aankomt (ik vermoed dat er toch nog wel meer van dit soort posts zullen volgen in de toekomst). Wie wil, mag dit stokje verder van me overnemen...gelieve wel te laten weten in de comments waar het te lezen valt.