maandag, juli 19, 2004

De week in flashback

Waarschuwing: kleine opsomming van de dingen die ik vorige week zoal gedaan heb. Geen verplichting om te lezen.

Maandag
Middagje bezig gezeten aan de foto's van Festival De Mart: verwijderen, selecteren, bijwerken (repeat). 's Avonds voor de eerste keer dit jaar naar de parkconcerten geweest in het stadspark. Iets na tienen nadat de muziek was uitgevallen en de regendruppels zwaartekrachtsgewijs naar beneden kwamen gevallen, zijn we dan maar naar 't stad vertrokken. Nog een paar cafeetjes gedaan en dan naar huis.

Dinsdag
Na een paar uurtjes slaap mocht ik er al vroeg uit want in de ochtend/middag ging ik een bezoekje brengen aan wat volk in Bredene. En wat gebeurt er nadat je de hele rit naar Oostende hebt afgelegd? Je komt bekend volk tegen aan de tramhalte in Oostende.
Wegens het aanhoudende kutweer was ik zonder deftig zwem/strandgerief afgereisd. En natuurlijk moest het na een uurtje regen perfect zomerweer worden: blauwe hemel, geen wolkje te bekennen en de zon die zonder medelijden op me inbeukte. Ideaal om mijn melkkleurige borstkas wat te laten bruinen dacht ik en ik deed dus mijn t-shirt uit en legde die over mijn gezicht. Een stevige portie straling later had ik echter nog steeds een witte bast maar wel een roodgekleurd hoofd...just my luck.
Terug in Aalst had ik nog net de tijd om wat spaghetti naar binnen te slaan vooraleer ik moest gaan kwissen in het nabijgelegen Jeugdhuis Terlinden. De kwis viel goed mee en we kaapten de eerste plaats weg. De prijzen waren niet veel soeps maar we kregen gelukkig ook nog een gratis kaart voor de BBQ.

Woensdag
Hoe graag ik ook had uitgeslapen, om 8 uur sleepte ik me voor alle zekerheid uit mijn bed. Ze gingen die dag immers mijn nieuw mobo en bijhorende ram leveren maar ze hadden geen exact uur opgegeven. Nadat ze het rond een uur of 10 geleverd hadden, kroop ik maar voor een paar uur terug onder de wol. Daardoor was ik 's avonds wakker en fit genoeg voor ons wekelijks badmintonpartijtje.

Donderdag
Wederom redelijk vroeg opgestaan zodat ik in de voormiddag nog een beetje kon prutsen aan mijn pc. 's Middags vertrok ik naar Leuven voor een meeting met de Musicpages en Gamesplanet crew. Verwacht je binnenkort aan een review van World Championship Snooker 2004 door ondergetekende.
's Avonds was het tijd voor gezelschapsspellekes bij Jos. Na kort overleg besloten we het fantastische Munchkin te spelen. We hebben ons zo kreupel gelachen (de Duck of Doom, de Wannabe Vampire,...) dat we binnenkort waarschijnlijk gezamenlijk de expansions gaan aankopen.

Vrijdag
Nogmaals een dagje dat voornamelijk diende om wat slaap in te halen. En wat aan de pc prullen uiteraard.

Zaterdag
Vroeg uit de veren voor een speciaal bezoek aan Walloniƫ: Dour Festival. Vermits de optredens tot 5u 's morgens duren en de pendelbussen naar het station pas rijden vanaf 9u30 werd het zondagmorgen een lange wandeling naar het station van Saint-Ghislain.
(Verslag over Dour zal voor morgen zijn...sorry Hyrrix)

Zondag
Om 6u de trein in Saint-Ghislain kunnen nemen en om 8u 's morgens thuis binnengestrompeld met verse koffiekoeken van bij de bakker. Uiteindelijk er om 9u ingekropen en geslapen tot 16u. Na een klein ontbijt en een doucheke naar JH Terlinden vertrokken om te BBQ'en tesamen met enkele vrienden en medekwissers. 's Avonds heb ik nog naar Confessions of a dangerous mind gekeken, het regiedebuut van George Clooney dat spijtig genoeg niet het niveau haalt van vergelijkbare films.

Deze week ga ik het wat rustiger aandoen, denk ik.

Beluisterd:
Noordkaap - Avanti!
Luka Bloom - I need love (L)(original)