vrijdag, juni 18, 2004

Gigs gigs gigs

Ook al heb ik nog een paar afsluitende delen te schrijven in mijn Multiplayer Chronicles, het voornaamste heb ik onderussen wel al gezegd of toch alleszins de delen waar mijn ex-clanmembers naar uitkeken. Wat nog volgt, zijn een deel over de redenen waarom ik gestopt ben en misschien nog een deeltje over mijn Call of Duty periode. Daarna kan ik me nog bezig houden met de vertaling van alles zodat mijn niet-Vlaamse makkers van oAo ook kunnen meegenieten en als slot nog een verklarende woordenlijst voor de totale game noobs onder ons.

Nostalgisch als ik ben, beperk ik me natuurlijk niet enkel tot gaming when walking down memory lane. De vorige dagen heb ik me bezig gehouden met een lijstje aan te leggen van alle festivals en concerten die ik bijgewoond heb de afgelopen jaren - vrije tijd hoeft niet altijd even nuttig ingevuld te worden. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat er zoveel tijd zou inkruipen. De lijst is bij de links bijgevoegd onder de naam gigs history...voor de enkelen die geïnteresseerd zijn uiteraard.

Bij festivals heb ik niet droogweg de affiches gekopieerd. Enkel de groepen die ik gezien heb of waarvan ik me meen te herinneren dat ik ze gezien heb, zijn in de lijst opgenomen. De lijst van Pukkelpop '97 is niet volledig wegens het niet terugvinden van mijn festival t-shirt en Axion Beach Rock is gewoon van de aardbol verdwenen.

Volgende week mag ik trouwens mijn lijstje al bijwerken. De planning is immers dat ik vrijdag in Netwerk (nu gelegen aan de Houtkaai in Aalst) ga kijken naar een optreden van Vandal X en de Portables. Voor 4 Euro lijkt me dat niet al te mis. Voor komende donderdag ziet het er trouwens nog beter uit.
Mijn excuses aan de mensen uit mijn nabije omgeving die mijn euforische stemming de komende dagen zullen moeten ondergaan...via een plaatsje op de guestlist zal ik immers donderdag een concert van Supergrass mogen bijwonen in de Marconi Studio van de VRT, dit ter ere van hun greatest hits album en hun te verschijnen DVD. Het is mijn allereerste opdracht voor Musicpages and I'm already enjoying it!

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Beluisterd:
Supergrass - Life on other planets
Hindu Love Gods - Raspberry beret (origineel)