vrijdag, mei 21, 2004

Pentium 3 powah!

Jawel, retro is in en daarom zit ik voortaan weer online met mijn oude Pentium 3...of toch net niet. Ik heb gisteren namelijk meer dan 1 blauwtje opgelopen (BSOD's natuurlijk, geen amoureuze uitspattingen) en bijgevolg heb ik maar besloten mijn pc volledig te dissecteren. Ongeveer alle onderdelen zijn eruitgehaald en van de tapijten stof ontdaan. De denkpiste van de defecte voeding heeft ondertussen plaats moeten maken voor de gedachte dat er wel eens een of meerdere geheugenlatjes zouden kunnen gesneuveld zijn.

In de komende dagen moet ik het dus weer met mijn oude pc stellen die redelijk basic is: weinig geheugen, weinig schijfruimte en een minimum aan applicaties. Merk op dat ik het ook over "dagen" heb...niet dat ik er overdreven veel werkuren meen te moeten insteken maar wel dat het er zoveel andere dingen te doen zijn als het zonnetje zo goedlachs schijnt. Zo plan ik elke dag wel enige sportieve activiteit te ondernemen...tijd om het buikje nog wat te stroomlijnen vooraleer de onherroepelijke terrasjescalorie├źn bijvliegen.

Vermits ik het al meer dan een jaar zonder stereo-installatie moet doen en mijn harde schijf met al mijn muziek op de laatste dagen nog niet actief geweest is, is de "Beluisterd" van vandaag meer een weergave van wat ik kan aanraden dan van wat ik de voorbije dagen beluisterd heb (zijnde voornamelijk draaiende ventilatoren en piepende moederborden).

Beluisterd:
Goldfrapp - Felt mountain
T Rex - Electric warrior
My Morning Jacket - The Tennessee Fire
Laid back - Bakerman
The Kids - There will be no next time
Grandaddy - Summer here kids