vrijdag, mei 14, 2004

Oops!

Het was al laat op de avond toen onze held besloot zijn financiële toestand te controleren via pc-banking. Als een gevleugelde graspol surfte hij naar de site van fortisbanking.be.

"Verhip", dacht ie bij zichzelf, "wat was mijn gebruiksnummer nu weer?"
Het gebruiksnummer leek verdomd veel op het telefoonnummer van een goeie vriend was zowat het enige dat hij zich nog kon herinneren. Na wat gegraaf in bestofte hersengangen van zijn hoofd vulde hij de cijfers in.

"Ziezo, fluitje van een cent", mompelde hij terwijl hij op de "Log in"-knop klikte. Zijn euforie maakte al snel plaats voor onbegrip. "Drommels nog aan toe, mijn code is voor een derde maal foutief ingegeven. Mijn account is geblokkeerd. Hoe kan dat nou?"

Gedurende enkele minuten staarde onze held in volle verbijstering naar zijn computerscherm. De moderne technologieën van deze wereld leken zich tegen hem te keren...maar hier kon hij niet mee akkoord gaan! Hij moest iets verzinnen!

Na enige dieppeinzende ogenblikken realiseerde hij zich dat hij het nog maar eens moest proberen, wie weet had hij in al zijn genialiteit een cijfertje verkeerd ingetypt. De held keerde terug naar de startpagina en gaf voor een tweede maal zijn nummer in. En jawel hoor...onze held in kwestie mocht dan wel op de rand staan van een financiële afgrond, hij kon tenminste nog aan pc-banking doen.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mijn excuses aan de persoon met nummer "786101". U wordt verzocht telefonisch contact op te nemen op het nummer 02/2280888. De code die je moet doorgeven, kan je via mail bij mij bekomen.

What can I say...shit happens :)

Beluisterd:
Explosions in the Sky - Those who tell the truth shall die, those who tell the truth shall live forever
Autopulver - Kissing like a mainstream