vrijdag, april 02, 2004

The second step to world domination: Make believe!

Paramedics te skateboard in de Londense binnenstad, getrainde roofvogels die uitgerust met een mini-cameraatje snelheidsovertreders opsporen en betrappen, een nieuwe computermuis die nu ook kan zweven, Unreal Tournament gratis te downloaden op de offici?le site, de DOOM III source code leaked,...
Dit is slechts een kleine greep uit de vele valse berichten die de wereld in werden gestuurd naar aanleiding van de traditionele 1 april, April Fool's Day. Op originele en minder originele wijze probeerden allerlei media de mensen allerhande dingen wijs te maken en ook het internet leent zich hier uitstekend toe...inclusief mijn blog :)

Het probleem van de meeste van deze grappen is echter dat ze zich aandienen als een Viagra-slikkende shemale in lingerie...iedereen met een beetje gezond verstand heeft al snel door dat er iets niet klopt. Het kwam er dus op aan om mijn oorspronkelijk idee goed genoeg in te kleden zodat de mensen nietsvermoedend in mijn mooi gespannen valletje zouden lopen. And did it pay off? Hell yeah!

Hoewel ik vermoed dat larske's post (clever he is!) in de comments hoogstwaarschijnlijk nog enkele goedgelovige zielen van mening heeft doen veranderen, mag ik zeker en vast niet klagen over het welslagen van mijn opzet. Zowel op irc als hier wist ik verscheidene personen op slinkse wijze te misleiden waarvoor dank, waarde vrienden...meermaals heeft een triomfantelijke glimlach mijn gezicht gesierd.

Als laatste wil ik nog een oproep doen aan de mensen van de VMM...contacteer me en ik garandeer u minimaal een verdubbeling van de kijkcijfers. En kom me niet vertellen dat je geen 30 extra kijkers kunt gebruiken, Jo Nachtergaele!