zondag, februari 01, 2004

Ass n titties!

Donderdagavond kwam ik al zappend nog eens voorbij "De Rode Loper", de Dag Allemaal van de televisieprogramma's, met de immer vrolijk lachende Martine "mijn wallen staan er vandaag weer steviger op dan mijn borsten" Prenen. Altijd leuk om eens te zien hoe het met de groten der aarde en de kleinen van geest gaat. Aan bod kwam Jan Bardi die nog steeds prat gaat op zijn internationale faam en glorie maar veeleer onder de categorie has-beens thuishoort. Ik vermoed dat jeugdige lezertjes zelfs niet weten over wie ik het heb (Jan Bardi was laatst op nationale televisie te zien begin jaren '90 met zijn eigen show getiteld "Ongelooflijk maar Bardi").
Om zichzelf terug aan de man te brengen in ons eigenste landje wist Jan een samenwerking met de formitastische M Kids uit de brand te slepen. Voortaan zullen ze een reeks optredens geven onder de naam "The magic M Kids & Jan Bardi". Het pubertrio deed zeer euforisch over deze samenwerking, net zoals ze over alles euforisch deden tijdens het interview. Voorts hadden ze te weinig naar K3 gekeken want in tegenstelling tot laatstgenoemde brachten de jongedames hun "we zijn jong en cool en 3 grote hartsvriendinnen"-nummertje veel te geforceerd. Nuja, ze hebben nog tijd genoeg om het te leren, het is niet dat ze met een kritisch publiek te maken hebben.

Van Beyonc? kwamen we te weten dat zij voortaan het uithangbord zal zijn voor Tommy Hilfiger-kledij...u kent het wel, het kledingmerk dat veelal in veel te hoog geprijsd blauw, wit en knalrood de woorden "snob coming through" adverteert. Mensen die nu in zichzelf zeggen "oef, gelukkig draag ik Scapa": de kleur verandert, de boodschap blijft! Om terug te keren naar de chanteuse in kwestie, men had haar beter als uithangkont gekozen. Zelfs J Lo zit wat mager in het vlees in vergelijking met de booty van La Knowles. Ik snap dan ook niet waarom ze de ene maal in hot pants verschijnt (voor alle duidelijkheid: ik heb het over een bepaald soort kledij, niet te verwarren met de alom aanwezige seksuele ondertoon in mijn conversaties) en de andere maal verbiedt om haar achterste te filmen. Nuja, de vrouwelijke impuls om te pas en onpas met complexen uit te pakken zal er wel voor iets tussenzitten...