donderdag, januari 22, 2004

Sex! Sex! Sex!

Filmfan was gisteren een beetje een tegenvaller. Deze keer zonden ze "The opposite of sex" uit en ik had er eigenlijk meer van verwacht. In het begin was het nog leuk maar na een tijd werd het toch maar saai en voorspelbaar...een beetje zoals de reacties toen ik mijn nick op IRC voor de gelegenheid veranderde naar CR|sex (geen excuses Cyce, ge waart veel te laat).

Vandaag staat de eerste muziekkwis van het jaar 2004 op het programma. Normaal gezien zou het niveau deze keer binnen onze mogelijkheden moeten liggen dus een debacle zoals in Kortrijk lijkt uitgesloten. Dit jaar hebben we trouwens al een vlotte start genomen op kwisgebied. Vorige zaterdag wisten we de finale te halen op de gezinskwis in Hofstade waarna Peet en ik drukknopsgewijs de overwinning bij elkaar speelden. Bijgevolg waren we ook de eersten om beslag te leggen op de bierkorf (en elektrische tandenborstel, waardebons voor bij de plaatselijke optieker en een boek over landschappen in Vlaanderen en Walloni?). De bierkorf waarvan sprake zal broederlijk en zusterlijk gedeeld ende geledigd worden na een etentje bij de Griek medio februari (gedetailleerder info zou normaal al via mail verspreid moeten zijn, if not contact me).

En tot slot nog 2 korte mededelingen voor de WWII liefhebbers...
Vanavond wordt op Canvas een documentaire uitgezonden over de meest bekende Meneer Spaghetti: Benito "Il Duce" Mussolini. Aandachtige kijkers zouden moeten te weten komen wat de link is tussen Mussolini en mijzelve (alsook Saddam Hoessein).
En voor de mensen die het nog niet zouden vernomen hebben, sinds afgelopen maandag zijn meer dan 5 miljoen foto's van de Tweede Wereldoorlog online verschenen. Het gaat voornamelijk om luchtverkenningsfoto's genomen door de Britse RAF. Spijtig genoeg is de site door de grote belangstelling zo goed als onbereikbaar dus voeg http://www.evidenceincamera.co.uk toe aan je bookmarks en ga er binnen een jaartje eens een kijkje nemen.
*mod* Oplossing: Mussolini werd ge�xecuteerd op 28 april 1945, dezelfde dag waarop Saddam en ondergetekende jarig zijn

Beluisterd: Boards of Canada - Music has the right to children, VA - Means to an end: The music of Joy Division, Mates of State - My solo project, Mirah - You think it's like this but really it's like this, Fuxa - Very well organized