donderdag, oktober 09, 2003

Back in full force

Ok, het is weer enkele dagen kalmer geweest...dit was gedeeltelijk te wijten aan pc problemen. Zo heb ik redelijk wat te kampen gehad met blue screens ivm mijn registers alsook problemen ivm schijfconsistentie. Vandaag heb ik mijn RIMMs van plaats verwisseld...tot op heden zaten die K-K-C-C gewijs (aangezien met enkel 2 latjes alles werkte met K-K-D-D) maar blijkbaar moet dit K-C-K-C gewijs. Bij deze hoop ik dat mijn problemen hiermee van de baan zijn. Tevens heeft mijn broer vandaag mijn 3 Papst fans in mijn case gehangen waarvoor dank. Zelf heeft hij er eigenlijk een beetje spijt van aangezien die toch wel wat geliud maken :)
Door de extra koeling zijn mijn harde schijven nu 15 graden minder warm en mijn case gemiddeld 10 à 12 graden. De temperatuur van de CPU stressed ligt nog rond de 50° wat al een hele verbetering is...al het stof vantussen mijn heatsink halen en wat deftiger koelpasta erop zou dat volgens mij nog wat naar beneden kunnen trekken. Maar eerst toch eens zien om aan een fancontroller te geraken zodat mijn casefans wat minder lawaai maken. Tot zover de wekelijkse hardware geek prietpraat...

K = Kingston 128Mb PC1066 RIMM
C = Corsair 128Mb PC1066 RIMM
D = dummy RIMM

*mod* ff tekst aangepast, cpu temp verkeerd afgelezen :)