vrijdag, mei 20, 2005

Spella Artois

Attentie! Attentie!

Naar goede jaarlijkse gewoonte is er het Stella Artois festivalgame en naar even goeie gewoonte doe ik mee. Zoals het een echte alcoholicus betaamt, ben ik uit op pinten...veel pinten. Het kwisgedeelte stelt niet zo bijster veel voor maar niemand die daar om maalt als er gratis festivaltickets te winnen zijn. Allesbepalende factor blijft dus de schiftingsvraag waarbij evenveel natte-vingerwerk komt kijken als die keer dat Jeff Buckley op empirische wijze de temperatuur van de Mississippi opnam.

Ik ben niet de persoon om andere personen lastig te vallen met vanalles en nog wat, daarom ook deze vrijblijvende oproep: wil je deelnemen aan het festivalspel en ben je nog niet ingeschreven, laat dan je e-mailadres achter in de comments of stuur een mailtje. Dit laat me toe extra bijstand te vragen aan Dame Fortuna. Festivaltickets die me in de schoot geworpen worden, zullen zo fair mogelijk verdeeld worden onder de onbaatzuchtigen.

Na het Suikerrock-ticket van enkele jaren terug, hoop ik deze maal niets minder dan de hoofdvogel af te schieten: een jaar gratis naar de AB (oftewel 48 x 2 concertcheques voor in totaal 1920 Euro, zoals mensen die steeds de kleine lettertjes lezen terecht zullen opmerken). Jaja, we zijn ambitieus!