dinsdag, mei 10, 2005

Hey man, now you're really living

Videoclip (25.3 MB)
Streaming: Hi | Med | Low

Wat mij betreft reeds de single van het jaar. Spijtig genoeg heb ik het album nog niet zoveel kunnen beluisteren maar elke beluistering biedt zoveel meer voldoening.Recentste excuses voor het gebrek aan updates: verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en trouwfeestjes...kortweg alles waarbij je pas ophoudt met drinken wanneer de zon opgaat.

Recentste ergernissen: "officiƫle" instanties die van elke halve feestdag profiteren om een halve week te sluiten.

Recentste "wat ik al lang nodig had"-aankoop: mijn eigen badmintonracket, perfectly adjusted to my lean mean smashing machine. Be afraid, be very afraid!

Recentste "ziedetwel": zoals maandag aan enkelen meegedeeld was mijn kwispagina up-to-date. Er valt me weinig te verwijten wanneer sommige mensen nog op het verkeerde adres gaan kijken.


Gezien:
Pirates of the Caribbean: the Curse of the Black Pearl (#227)