donderdag, april 14, 2005

Woot!

Ik zou jullie kunnen vertellen wat ik de voorbije week heb uitgestoken (heel wat!) maar feiten uit het verleden zijn enkel interessant voor historici of stof voor een avondje op café. Laten we het dus maar bij vandaag houden.

Deze morgen heb ik (na enkele dagen twijfelen) besloten om toch een poging te wagen voor een ticket voor het exclusief concert van Oasis. Fuck Oasis, I know... toch wou ik ze eens aan het werk zien in een kleine zaal, ook al volg ik ze niet meer echt de laatste jaren. Naar goede gewoonte lag GoForMusic op zijn gat maar gelukkig kon je ook rechtstreeks via de site van de AB kaarten bestellen, which I did.

Aangezien het een Clear Channel evenement betrof, was het niet echt verwonderlijk maar niettemin ergerlijk: reservatiekosten. Wat een gezeik zeg! Het is niet dat die kaarten ergens te verkrijgen zijn zonder reservatiekosten. Ongetwijfeld zal er wel een perfect logische (lees: fiscale) reden zijn waarom die dingen apart worden aangerekend. Maar goed, het concert was volgens de eerste berichten uitverkocht op 7 minuten en ik ben erbij, gereserveerd of niet zal me dus worst wezen.

Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws is, kan ik jullie ook nog verblijden met het nieuws dat ik komende maandag aan de slag ga als Environmental & Product Compliance Officer bij Pioneer Europe. Meer info volgt na de eerste werkervaringen.

*update* Toch maar even kort meegeven wat mijn functie inhoudt aangezien iedereen me met die vraag overvalt. Ik moet onder andere opvolgen of voldaan wordt aan de geldende richtlijnen en standaarden, zowel op vlak van veiligheid, milieu of andere gebieden. Daarnaast zou ik ook nog eens binnen de sector betrokken worden bij het opstellen van nieuwe richtlijnen op Europees niveau en lobbywerk dien aangaande. Genoeg reden dus om mij de komende dagen nog eens te verdiepen in mijn cursussen elektriciteit en elektronica.