maandag, maart 21, 2005

Ik, schalkse ruiter (2)

Best blog in a while, al zeg ik het zelf. Het was leuk om te zien hoe vrienden, kennissen en anderen reageerden op deze verhalen en het was zelfs nog leuker om afgelopen weekend dezelfde verhalen bij een frisse Duvel aan de toog uit de doeken te doen. Maar ik laat jullie niet langer in spanning, hieronder vind je de oplossingen alsook een klassement.

1. Poeperkesdag

Waar: 7
Niet waar: 6

Waar - Remember kids, sometimes even CR gets lucky. Oh, en ik haalde 16 op mijn examen. Seks tijdens de examenperiode werkt dus inderdaad prestatiebevorderend.

2. The one with the crazy ex

Waar: 9
Niet waar: 4

Waar - Sindsdien ben ik trouwens nooit meer met gescheiden vrouwen meegereden of heb ik met een van hen meegedaan aan een kwis. Een kleine tip voor de mensen die ooit in een gelijkaardige situatie terecht zouden komen: een auto kan je niet achtervolgen op een bouwwerf.

3. Joy

Waar: 6
Niet waar: 7

Niet waar - Ik ben meerdere malen in het etablissement geweest (om pizza te leveren uiteraard) maar nooit heb ik iemand anders gezien dan het aanwezige personeel. Andere opmerkelijke plaatsen waar ik zoal pizza's ben gaan brengen, zijn onder andere de eroteek van een paar deuren verder en een overvolle McDonald's.

Uitslag

3/3 - Belgatom, pp, Snifferke
2/3 - inK., mz, Nuwa, Random, tx
1/3 - Andi, Drokz, Obsessed, Wim`
0/3 - Cyce

Applaus voor jezelf!