donderdag, maart 31, 2005

CR @ ALP (3)

Het is exact een week geleden dat ik me met mijn computer buitenshuis begaf en aangezien ik nu toch wel al echt uitgeslapen ben, is het hoog tijd om dit ALP-topic eens af te sluiten.

Waar was ik gebleven? Zaterdag, als ik me niet vergis. Zaterdagmiddag was een schoonheidsslaapje best wel op zijn plaats en zo geschiedde dan ook. Ongelooflijk hoe een mens kan opkikkeren van zo'n hazenslaapje. En ik zou het nodig hebben want zaterdagnacht is de traditionele tooghangnacht op ALP.

Met de zomertijd in het vooruitzicht leek het ons een prima idee om een happy hour te houden tussen 2 en 3. Om de teleurstelling enigzins te compenseren zouden we dan een rondje geven. Uiteindelijk hebben we gedurende een uur gratis pinten gegeven aan de happy few die er toen nog bij waren. Aangezien we toch moesten betalen voor het aangesloten vat, konden we het even goed leegdrinken, n'est-ce pas?
In totaal werd er meer dan 100 liter bier doorgejaagd...niet slecht voor een geekfest met een 80-tal aanwezigen

Na een hele nacht achter de toog door te brengen, mij wakker houdend op een combinatie van bier, Duvel, wortelsoep en hotdogs, kon ik om half 8 eindelijk de slaapzak hitten. Net als alle aanwezigen miste ik de paasmis, oh well.

Een halve minuut te vroeg naar mijn mening (die allerlaatste file transfer, u kent dat wel) werd om klokslag 6 het netwerk uitgeschakeld. De zaal zelf was redelijk snel opgekuist, wat niet zo verwonderlijk is met een crew die zelfs nog verschillende M²'s heeft meegemaakt, en iets na achten begon de terugreis die ons wegomleggingsgewijs langsheen de Liefkenshoektunnel bracht.

Bij thuiskomst was ik nog kwiek genoeg om onmiddellijk alle pc-materiaal naar boven te sleuren en te installeren, een lange douche te nemen en vervolgens nog wat tijd achter de pc in te halen.

Foto's van het gebeuren zijn hier en hier terug te vinden (met dank aan schuur en booz). Het filmpje van CyberT valt te downloaden op A51 (sorry voor het klotesysteem). Dank aan alle aanwezigen, crew en vooral Prumpy om mij wat tijd te laten doorbrengen met zijn Seinfeld DVD's. Tot de volgende!