vrijdag, maart 25, 2005

CR @ ALP

Goed, het heeft ongeveer een volledig jaar op zich laten wachten maar binnen minder dan 2 uur gaat onze derde Afterlife Pro lanparty van start. En zoals je kan zien, beschikken we deze keer over internet (ik bespaar jullie het lange verhaal).

Alles begon gisterenmiddag met de traditionele "sleep je pc twee verdiepingen naar beneden zonder ermee door de ruit te vliegen of de trap mee af te donderen". Daarna volgde een voorproefje van een beginnende avondspits op de ring rond Antwerpen. Bij aankomst bleek dat ik nog op tijd was voor de bestelling bij de Chinees. Ik zou het kunnen hebben over het ongelooflijke boerenhol (Zandhoven) waar ik momenteel verblijf maar mijn God, wat een hopen Chinees eten je hier voorgeschoteld krijgt.

De rest van de avond/nacht wijdde ik grotendeels aan de herdecoratie van mijn harde schijven en wat indoor gooien met een rugbybal. Na het bekijken van Shaun of the Dead waarbij ik moest opletten mijn collega's niet wakker te maken met mijn gelach, kroop ik net voor het ochtendgloren de slaapzak in.

Vier uurtjes slaap is voldoende om genoegen mee te nemen op een lanparty, ook al doen de wallen onder mijn ogen waarschijnlijk het tegendeel vermoeden (en ik verwacht dat ze dat komend weekend nog meermaals zullen doen). De tafels en stoelen stonden er al van gisteren dus in de voormiddag was het de beurt aan het stroom- en computernetwerk. Vooral het stroomgedeelte was lichtjes problematisch met een reeks stevig knallende kortsluitingen die veroorzaakt werden door een kapotte stroomkabel. In de behuizing bleken alle draden los te zitten behalve de aarding.

Met "Super Size Me" wist ik de rest van de middag te vullen waarna ik - hoe toevallig - mijn bestelling voor het frietkot mocht doorgeven. Het is nu dan ook wachten op de friet en later op de avond op het volk. Niets leukers dan meningen uit te wisselen over films, muziek, games en lesbische porno terwijl je met een frisse Duvel aan de toog staat.