zaterdag, oktober 16, 2004

Gelul

De voorbije week was nogal rustig en niet alleen blogsgewijs. Zo ben ik deze week begonnen in Guido Knopps "Hitlers moordenaars: De geschiedenis van de SS", een boek dat niet toevalligerwijs in grote lijnen de geschiedenis weergeeft van de Schutzstaffel. Qua films zijn gepasseerd de voorbije week: Das Boot - director's cut (zalig), Welcome to Collinwood (zwak), Journeys with George (interessant) en Elephant (teleurstellend). En wegens een corrupte save ben ik deze week voor de derde maal begonnen aan Divine Divinity.

Random facts die ik deze week nog uit de actualiteit heb mogen opvangen:

1. De Belg vrijt minder

Uit een onderzoek dat Durex voerde onder heel wat Belgen blijkt dat ons volkje minder seksueel actief is dan vorig jaar. Hierdoor zakken we serieus weg in de ranking en zien we ongeveer het gehele Oostblok over ons heen wippen (flauwe pun intended). Soit, aan mij zal het alleszins niet gelegen hebben (om maar zelf even die voorzet binnen te koppen). Lag het aan de temperatuur, aan de vochtigheid of aan de hoofdpijn? Wie zal het zeggen. U weet weer wat te doen komend jaar.

2. De vaginavrienden

Eens een seksuologe, altijd een seksuologe. Goedele Liekens heeft deze week "De vaginavrienden" opgericht, een lichtjes misleidende naam vermits de meeste mannnen wel vriend van de vagina zijn en het clubje eigenlijk voor vrouwen bedoeld is. Geloof het of niet maar er hangt naar het schijnt nog een serieus taboe rond 's vrouws spleet: 1 op 4 zou problemen hebben om over haar pretput te praten.

La Liekens verwijst nogal graag naar het feit dat wij mannen daar veel vlotter in zijn vermits we ons ding dagelijks ter hand nemen. Niettemin voel ik me niet geneigd mijn joystick enige troetelnaam toe te kennen, alsook kan ik me ook geen enkele irl conversatie herinneren waar de problematiek van piemelkaas ter sprake kwam. Iemand zin om een clubje op te richten? Een passende naam vinden kan geen probleem zijn.

Gezien:
#47 - Das Boot

Beluisterd:
Tom Waits - Real gone
Omar Rodriguez-Lopez - A manual dexterity: Soundtrack, vol.1
Karate - Pockets

Britney Spears - My prerogative [L][clip][original]
Nick Cave & the Bad Seeds - Nature boy [L]
Herbie Hancock - Wiggle-waggle