zondag, oktober 24, 2004

De boekskes

Ook al had ik me voorgenomen geen Humo meer in huis te halen (reden), toch was het vlees deze week zwak. In de hoop mijn informatiehonger inzake Greet Op De Beeck enigzins te stillen, liep ik met een exemplaar onder de arm de krantenwinkel buiten (betaald uiteraard). Echt veel lijkt er niet veranderd te zijn in die 9 à 10 maand dat ik het tijdschrift niet meer gekocht heb: buiten TTT en Dwarskijker staan er niet veel noemenswaardige dingen in. Dat het er zelfs niet beter op geworden is, blijkt uit een interview met Steven Moffat (u allen welbekend als schrijver van "Coupling") waarbij de journalist in kwestie zelfs nog niet wist dat er al een vierde seizoen is en nog belangrijker, dat Jeff niet meer meedoet. De lat wordt er blijkbaar steeds lager en lager gelegd.

Op donderdagmiddag mocht ik van andere magazines genieten, het type dat in de volksmond beter bekend staat als "de boekskes". Ik ging immers bij de coiffeur (a hard man's cut, still trying to pull some lesbians) en verdomd als er daar ooit deftige lectuur zal te vinden zijn. Er was ook nergens een inleidend werk te vinden dat leken het "wie is wie" kon bijbrengen van de Vlaamse showbizz en buitenlandse koningshuizen. Na het bekijken van enkele prentjes, besloot ik het tijdschrift maar op kant te leggen en voor een zoveelste maal de vloer, muren en het plafond te inspecteren. Kappers zonder afspraak...it cuts both ways.

Beluisterd:
Keri Noble - Fearless
At The Drive-In - Relationship of Command

Gwen Stefani - What you waiting for? [L][clip]
Eels - Mental [L]