zondag, september 05, 2004

Verlengd wegens dinges

Ondanks de gmail-inflatie van de voorbije 2 weken (sommige nieuwe leden hebben zelf al meer dan 10 accounts kunnen weggeven) wordt mijn gmail-wedstrijd met enkele dagen verlengd. Mensen die in aanmerking willen komen voor die gmail-account kunnen nog tot en met woensdagnacht originele of zelfgeschreven spam-a-like mailtjes sturen naar ChildeRoland@gmail.com.

Deze tijdsverlenging volgt enigzins uit het feit dat ik nog in blijde verwachting ben van sommige mensen hun inzending en anderzijds ook omdat ik me in volle rust wil voorbereiden op wat er mij morgen te wachten staat (maar morgen meer daarover).

Gelezen:
Tom Robbins - Another roadside attraction (EN)
Michael Marshall Smith - Only forward (EN)

Beluisterd:
Sigur Ros - ( )
Alice Cooper - Poison (L)