donderdag, juli 29, 2004

World Championship Snooker 2004

Die spanning, die vloeiende combinaties, die perfecte balcontrole, dat groene tapijt...dat moet wel snooker zijn. Haal je mooiste vlinderdasje maar uit de kast want hier is de nieuwste telg uit de World Championship Snooker reeks. Is de plaatselijke snookerhall te ver of te rokerig voor je of wil je eerst nog wat lessen krijgen over hoe je het best aan zo’n break van 147 begint dan zit je goed met dit spel.

Be the ball!
Iedereen die zelf al eens aan een snookertafel heeft gestaan, weet ongetwijfeld dat het er op televisie allemaal veel gemakkelijker uitziet dan het in werkelijkheid is. Hetzelfde geldt voor dit spel. Ook al hoef je je geen zorgen te maken over zweterige handjes, bevende ledematen of de lenigheid waarmee je languit op de tafel gaat liggen en toch nog 1 voet aan de grond moet houden, het spel is zoveel meer dan enkel een paar ballen in de pocket te spelen. Al snel zul je in het spel merken dat er maar 1 bal telt en dat is de witte. Wie de cue ball beheerst, beheerst het spel. En wie de cue ball beheerst, zal al heel wat uurtjes oefenen achter de rug hebben.


Tot zover een kleine voorpublicatie uit mijn review van World Championship Snooker 2004, binnenkort te lezen op Gamesplanet.

Niet dat ik plan gamesreviewer te worden maar ik was nu eenmaal de enige snookerliefhebber die ze vonden. Ik hoop dat hetzelfde gebeurt als Playboy: The Mansion uitkomt.

Beluisterd:
Elliott - False cathedrals
Aphex Twin - Popcorn (original)