zondag, juli 25, 2004

De ligfiets

Gisterenmiddag toen ik naar het zwembad reed, had ik er bijna nog eentje voor mijn wielen: een ligfietser! Ik heb eigenlijk nooit het enthousiasme gesnapt van die mensen alhoewel ik vermoed dat ze net zoals mensen met getunede Lada's (ze zijn al even zeldzaam) dezelfde vastberadenheid hebben anderen te overtuigen van de schoonheid en rijvaardigheid van hun vehikel.

De ligfiets is een zetel op wielen die speciaal ontworpen is om zich in volle snelheid in een wagenflank te boren, een beetje zoals een Booster maar dan zonder de aandrijving en het stoere imago (dat recht evenredig is met de geluidsproductie)...het ideale voertuig in ons drukke Belgische verkeer me dunkt.

Helaas wordt er veel te weinig aandacht besteed aan het potentieel van de ligfiets. Stel je voor, de Tour de France 2005 op de ligfiets...wedden dat Ullrich met gemak Armstrong verslaat?

Gezien:
#109 - Lola rennt
Beluisterd:
Al Green - Call me
Genius/GZA - Liquid swords
Nine Inch Nails - Closer (L)
The Clash - The guns of Brixton (L)