vrijdag, september 05, 2003

Books'n'Movies

Arf, mijn blog was volledig af, ik wil hem publishen en plots is alles weg :/

Bijgevolg de afgeslankte versie:
Gisteren "American Psycho" nog eens gezien naar het boek van Bret Easton Ellis. Mensen die het boek willen lezen (dat iets betere moordscenes bevat), raad ik aan de hoofdstukken over kledij over te slaan en eventueel ook de hoofdstukken over muziek indien ge daar minder in geinteresseerd zijt. Alhoewel ik als vetzak en verdorven geest weinig problemen had met het boek, zou ik toch mensen willen waarschuwen met een minder stevige maag. Om een voorbeeld te geven: een uitgehongerde muis, een plastic buis, een lichaamsopening en kaas...you've been warned!

Vanavond op TV deel 1 van de verfilming van Stephen King's "It" met daarin een der meest legendarische badasses: Pennywise the Clown!
Morgenavond op TV een klassieker van Stanley Kubrick "The Shining" met daarin een lekker dolgedraaide Jack Nicholson en een resem historische filmquotes. En ook deze film is gebaseerd op een boek van Stephen King zij het zo losjes dat King en Kubrick jaren ruzie hebben gehad en King in 1997 zelf een mini-reeks maakte van "The Shining" die dichter aanleunde bij het gelijknamige boek.

Thuisblijvers en/of mensen met videorecorders weten weer wat te doen dit weekend :)