zaterdag, augustus 23, 2003

CR goes Colruyt

In het kader van een evenwichtige spreiding van de huiselijke taken werd ik vandaag de baan opgestuurd om de nodige aankopen te doen. Nu in het verleden is gebleken dat boodschappen doen best wel relax kan zijn dus vol goeie moed vertrok ik naar de Colruyt...but boy, was I in for a surprise!

De meest levensnoodzakelijke dingen waren op de meest onmogelijke plaatsen gezet (scheerschuim op 10 cm van de grond en 20 cm naar achter geplaatst zodat ge het zeker niet zou vinden de eerste vier keer dat ge door die gang loopt), gele Mister Proper was plots blauwe Mister Proper geworden en de eerste bus frituurolie die ik vastpakte lekte behoorlijk. Alsof dit nog niet genoeg stress veroorzaakte, had ik nog af te rekenen met jankende koters, ruziƫnde echtgenoten en volk zo dom en zo lomp dat ik me afvroeg hoe ze zelfs ooit tot in de winkel geraakt worden.

Gezien deze ervaring lijkt het me beter dat ik in de toekomst een andere taak uitkies. Misschien moet ik maar eens leren strijken :)