vrijdag, augustus 29, 2003

Mystery pack

Vandaag moest ik op het postkantoor een pakketje gaan afhalen (vermits de facteur gisteren voor de deur stond). Ik had echter geen flauw idee van wie het kwam en wat het was. Enerzijds verwachtte ik wel een pakketje met mijn Papst fans in maar die zijn nog niet verstuurd en anderzijds was er nog mijn Amazon bestelling maar die zou pas tussen 11 en 26 september arriveren normaal gezien. Eenmaal aangekomen in het postkantoor bleek het dan toch mijn Amazon pakket te zijn dat blijkbaar via Duitsland was verstuurd. Niet slecht, betalen voor een standaard internationale verzending (die normaal dan enkele weken onder de baan is) en alles ontvagen in minder dan een week...ze hebben er daar een tevreden klant bij.

Nu onmiddellijk eens luisteren naar "F#A# oo", het album waarmee mijn Godspeed You Black Emperor collectie eindelijk compleet is. "Desperation" zal ik nog even weg moeten leggen vermits ik eerst nog "De talisman" en "Het zwarte huis" moet lezen. Zo te zien vind ik geen tijd om me te vervelen :)