maandag, september 01, 2003

Het weekendoverzicht

Vrijdag

Met een troepke naar de Decascoop geweest waarvan enkele naar Tomb Raider zijn gaan kijken (don't do it kids!) en ik met het merendeel naar Terminator 3 ben getrokken. Hoewel de 2e Terminator in mijn ogen nog steeds de beste blijft, was de derde absoluut niet slecht. Schwarzenegger is still tha man, de aanwezige humor was altijd goed getimed en de actrices mochten er best wezen (Claire Danes! Kristanna Loken!). Natuurlijk wordt een groot deel van de film gedragen door de actiescenes en gelukkig zijn er nog filmmakers die het bij de "simpele" special effects houden zoals die er al waren in de jaren '80 en '90. Aan te raden voor iedereen die nog eens een oerdegelijke actiefilm wil zien.

Zaterdag

Eerst meegedaan aan de scoutskwis in Hofstade waar we na 6 rondes eerste eindigden en ons kwalificeerden voor de finale waarin we 2e eindigden. Hoewel er een eerste plaats inzat, waren we toch tevreden met de gewonnen die bierkorf die iets makkelijker te verdelen is dan de party-tent die aan de winnaars werd gegeven. Nadien nog naar de Cosa geweest en zelfs nog in het Koerken met een cowboy aan de toog gehangen. Afgaande op zijn verhalen leek Bush eigenlijk nog een lieverdje in vergelijking met zijn mede-Texanen.

Zondag

Weinig gebeurd...zondag is dan ook de klassieke rustdag. Op mijn gemakje naar Terminator 2 gekeken en nadien mijn jaarlijks ongenoegen over de apenfamilie genaamd Big Brother laten merken. The things I have to put up with...

Oja, ook nog eens opnieuw beginnen lezen op Elftor, een van de zaligste cartoons die men kan tegenkomen op de e-snelweg. Check it out!