donderdag, februari 14, 2008

Een vrijgezel die gaat pas slapen

Geen dagdagelijks probleem en gelukkig deze keer met beperkte gevolgen, maar laten we voor volgend jaar toch maar onthouden onze roze netkousen niet met de bleke was te mengen. Voor de rest was het carnavalsgebeuren weer een feilloos feest, op een beetje regen na misschien.

Hebben we ondertussen nog wat rondgehangen op het internet? Jawel.

Wie in de nasleep van Morrissey's verschenen Greatest Hits terug wil grijpen naar wat materiaal van the Mozzership vindt bij de Rawking de Peel Sessions van The Smiths, lopende van mijn vierde tot mijn zevende levensjaar. Nostalgie? Vertel mij wat.

Eveneens uit die foute jaren '80: Benny Neyman. Dood ende begraven. Moge zijn naam onbevreesd en ongegeneerd verder gefluisterd worden zonder verdere duiding van het eigenlijke waarom.

You An't No Picasso zit in een nieuw kleedje, maar bevat nog steeds meer posts dan mijn dagschema toelaat te verteren. Zijn post inzake de Daytrotter-sessie van Oh No! Oh My! trok mijn aandacht, niet toevallig omdat ik mij destijds voor 3 dollar de pre-release van hun debuut had aangeschaft. Zeker eens checken indien u fan bent van zonnige deuntjes.

Spijtigerwijs hebben we moeten vaststellen dat Nada Surf voortijdig uitverkocht is. Onze plaats overmorgen in de Trix pakken ze ons echter niet meer af voor onze favoriete Waalse boys/girls. Beider recentste worp is op moment van spreken ook integraal terug te vinden op de Paal, maar ik verplicht u uiteraard tot niets.

Myspaces: Girls in Hawaii | Nada Surf | Oh No! Oh My!

Labels: , ,