dinsdag, oktober 09, 2007

The Police live

Als er iets is wat The Police Live! me ooit heeft bijgebracht, dan is het dat wel dat ik er geen 100 Euro aan zou spenderen. The Police heeft de pop, de tunes en een kantje dat de geoefende Q/Donna-luisteraar zou omschrijven als punk. Bij een re√ľnie is dat onherroepelijk vragen om busladingen fortysomethings die de god der tantrische seks in levende lijve bezig willen zien en zonodig hun jeugd dienen te herbeleven. Geloof me vrij, u wil het niet meemaken en ik al zeker niet.

Dat neemt niet weg dat we deze ochtend in de wagen rustig mee zaten te dedodododedadada'en. Uit moreel schuldbesef voel ik me dan ook verplicht u bij deze op te zadelen met een willekeurig aantal nummers die ik wel te pruimen vind van de heren The Police. Eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik absoluut geen idee had hoe ongelooflijk fout de volgende clips waren vooraleer ik ze opzocht.

Wrapped around your finger
King of pain
Synchronicity II
Don't stand so close to me
Spirits in the material world
Message in a bottle
Can't stand losing you
Invisible sun

Mensen die de moed gevonden hebben met zichzelf in het reine te komen, mogen hun lievelingsnummers best toevertrouwen aan de comments... maar laten we afspreken dat we het lijstje niet te lang gaan maken, Axl Peleman!

Labels: , ,