maandag, februari 26, 2007

Strange days have found us

Er werd niemand neergestoken (Binche), niemand overreden (Voeren) en er viel geen enkele druppel uit de lucht (Deiremonne). Om maar te zeggen dat alles goed zat voor een zeer plezante bedoenink; in vrouwenkleren, dat spreekt. In alle vastenavondstraditie kunnen we verkondigen dat het weer een goed jaar geweest was, 3 prachtige dagen en dat het toch allemaal weer veel te rap voorbij is gegaan. We kunnen al rustig beginnen aftellen tot 3 februari 2008. En ja, veel vroeger kan niet...

Na carnaval komt werk, en het zijn me toch al enkele rare dagen geweest. Bij terugkomst werd ik voor het eerst op persoonlijke wijze met reorganisaties geconfronteerd. Met ingang van 1 april:
- heb ik geen baas meer
- volg ik mijn baas op
- verander ik van departement
- krijg ik een nieuwe baas
- word ik baas over mijn oude en mijn nieuwe baas

Als u snapt waar ik het over heb, mooi zo, want zelf zijn we er nog niet helemaal uit.

Labels: