zondag, februari 04, 2007

En in Gent


U merkt het goed. De P van Parkeerprobleem. Grote P, zelfs. Gent op een vrijdagavond, het is geen pretje.

Het viel me op hoelang het geleden was dat ik met de wagen het centrum doorkruist had. Wegenwerken, omleggingen, voetgangerzones en een gebrek aan parkeerplaatsen... vroeger leek het beter. De parkings nabij het epicentrum van mijn sociale activiteiten waren uiteraard volzet. Gelukkig was er nog een plaatsje te versieren op de Kouter.

En gelukkig was het ook al ongeveer 6 uur op de morgen toen ik terug voor de gesloten parking stond. Gesloten. Van 4 tot 7, zo bleek. Alweer een toevoeging aan de lijst "domme dingen met de wagen".

Het ziet er dus naar uit dat ik toekomstige uitstapjes naar Gent beter zal moeten plannen. Tussen half 12 's avonds en half 6 's morgens rijdt er immers geen trein naar Aalst, en tussen 4 en 7 kan ik niet aan mijn wagen. Dolletjes.

Labels: