zaterdag, april 01, 2006

Joepie

Met mijn nieuwe huissleutel op zak heb ik enkele bezige weken voor de boeg om mijn eigen stekje ingericht te krijgen. In de tussentijd moeten er op het ouderlijk thuisfront ook nog verschillende regelingen getroffen worden. Vandaag kon ik terug in mijn jeugd- en kinderjaren duiken bij het leeghalen van allerlei kasten en lades.

Ongelooflijk wat ik zoal allemaal terugvond, onder andere
- medailles en andere trofee├źn uit een ver sportverleden
- volgekladde cursusblokkaften, versierd met de occasionele "FUCK OFF" of "SCHOOL SUCKS" (jaja, rebellie in de nineties)
- mijn eigen handgeschreven lyrics database
- real time neergepende overzichtjes van de Tijdloze 100
- posters uit de Joepie (spijtig genoeg zat mijn exemplaar van Erika Eleniak er niet meer bij)
- oude bierkaartjes

en niet te vergeten: