woensdag, december 01, 2004

Maybe just a salad

Ik denk dat iedereen die zijn televisie de laatste weken al eens aan heeft gehad wel zal weten vanwaar de titel komt: The Incredibles. Het kan me niet schelen of ie goed of slecht is, ik ben die reclame beu. Het is onvoorstelbaar hoe weinig tijd men dezer dagen nodig heeft om een reclameboodschap instant-irritant te maken.

Een ander ding waar ik me aan stoor, zijn de "sociale netwerken" campagnes (weet ik veel hoe ze die dingen noemen in marketingbobo-taal). In plaats van de mensen lastig te vallen met reclame laat men de mensen andere mensen lastig vallen met de reclame. Wie is er de afgelopen weken nog niet lastig gevallen met een ikwilnaarvalencia.com link? It's spam, Jim, but not as we know it.

ikwilgeenreclamemeer.com

Beluisterd:
Plant Life - The return of Jack Splash