woensdag, september 29, 2004

Blur

All quiet on the job front mogen we wel zeggen, ook al ben ik niet zo actief aan het solliciteren. Ik krijg nogal de raad om op meerdere paarden tegelijk te wedden maar momenteel focus ik me liever op de dingen die me interesseren dan een zoveelste ambtenarenjob. In de tussentijd weet ik mij vooral bezig te houden op w3schools voor het herhalen en bijschaven van de nodige kennis. Vandaag heb ik echter besloten de dagelijkse studie te laten varen en mijn kleerkast eens uit te ruimen.

Een kleerkast uitmesten is op zich niet moeilijk, namelijk alles wat niet meer past eruitgooien. Nu ligt het met mijn collectie t-shirts iets gevoeliger aangezien het merendeel bestaat uit t-shirts van bands, festivals, fuiven en allerhande zaken waarmee een mens een zekere emotionele band heeft. Ook al kan ik sommige niet meer dragen wegens te klein of te versleten, weiger ik er momenteel afstand van te doen. De textielen afvalberg zal deze keer dan ook beperkt blijven.Beluisterd:
Velvet Revolver - Contraband
Belle & Sebastian - Expectations [L]