donderdag, oktober 11, 2007

Project Tokyo

Je bent jong en je werkt wat. Toevallig in een Japans bedrijf. Toevallig in een positie die je misschien ooit wel eens tot in het land van de rijzende zon brengt.

Dat een trip naar Tokyo in de lucht hing, wisten we al een behoorlijke tijd. Wanneer en voor hoelang was echter een ander paar mouwen en het maakte er mijn professionele en privéplanning de voorbije maanden niet gemakkelijker op, vooral niet met het aantrekkelijk concertseizoen dat we momenteel voorgeschoteld krijgen. Maar sedert vandaag is de kogel door de kerk tempel en krijgt de planning wel zeer vaste vorm. Vlucht, check. Hotel, check. Ready for countdown, check.

Het vooropgestelde werkschema mag dan wel ingekort zijn tot een week, een mens mag al eens wat vakantiedagen opnemen, zelfs in het buitenland. Derhalve bestaat het reisplan uit 1 week pleasure en 1 week business, waarna we net op tijd in het land terug zijn voor 1 week concerts. November belooft nu al heel top te worden.

4/11: Aalst - Parijs - Tokyo

Week 1: pleasure
Uitvalsbasis Minato-ku, Tokyo
(vlakbij Shinagawa Station)

Week 2: business
Meguro / Kawasaki / Shizuoka / Kawagoe

17/11: Tokyo - Parijs - Aalst

Week 3: concerts
18/11: Kanye West / Common
20/11: Pinback
21/11: Asobi Seksu
23/11: Interpol / Blonde Redhead
26/11: iLiKETRAiNS
27/11: The Good Life

Spijtig genoeg is Black Rebel Motorcycle Club al uitverkocht, maar mogelijk zakken we toch richting Brussel af in de hoop van wat last minute luck. En anders is er nog Gravenhurst als backup.

Andere twijfelgevallen zijn er op 24/11 (The New Pornographers vs sociaal verplichte activiteiten) en 25/11 (And Also the Trees vs Kurt Wagner).

[Kurt Wagner toerde trouwens al eerder solo door Europa, beste Handelsbeursmensen, zie december 2000.]

Labels: ,