zaterdag, juni 23, 2007

Obstacle / Our love to admire

Interpol
(!!!!!)

speelt op vrijdag 23 november
Het is een beetje lastig om een klein half jaar op voorhand een ticket te bestellen als je pas in september ongeveer weet of je in die periode zowat aan de andere kant van wereld zit.

in Vorst
Vorst Nationaal heeft voortaan ook een clubconcept, niet toevallig Vorst Club genaamd, met een capaciteit van zo'n 4 à 4500 man. De AB Box heeft al aangetoond dat een afgeschermde ruimte de nodige intimiteit kan bieden, maar Vorst is en blijft een bunker uiteraard.

Tickets via Goformusic.
Een ticket laten verzenden kost meer dan 2 Euro (prior) of meer dan 8 Euro (aangetekend). Aan die prijs zouden tickets op z'n minst handgeschreven en geparfumeerd mogen komen, dunkt me.


Goed, ik ben er momenteel nog niet volledig uit of ik al dan niet die bewuste avond de zaal mede zal opvullen, hoewel terugdenkend aan hun optreden in de AB in 2004 het toch al begint te kriebelen.

For your reference, here's a shakycam impression of that evening:
Evil - 1'06" - 12.3 MB

Kleine ontgoocheling trouwens toen ik op 10 juni moest vaststellen dat het nieuwe album er nog niet was. Een enkele letter maakt soms een maand verschil. Nog 17 dagen geduld, it's almost unbearable.

Labels: ,