donderdag, januari 12, 2006

First impressions

Soms heeft een mens meer zin dingen te melden dan te schrijven. Inderdaad, de eerste tekenen van voorjaarse luiheid spiegelen zich reeds af. Niet dat ik er mij erg schuldig over voel want ik heb de indruk dat 2006 nog drukker zal worden dan 2005. Ter referentie wil ik even meegeven dat Agenda 2005 onder andere 28 kwissen, 23 concerten (incl. Pukkelpop), 2 stand-up optredens en zo'n 175 werkdagen telde.

In de eerste dagen van 2006 was ik best tevreden van:
- de broodnodige upgrade van mijn wagen (weg met die cassettes!)
- het Antwerpse publiek
- First Impressions of Earth


Laten we meteen ook nog enkele linkjes uit de mouw schudden:

- myReviews: Rumplestitchkin - Somersault

- degelijke videoclips van The National live in La Guinguette (Frankrijk ergens)
Abel (.mov/19.9MB)
Baby, we'll be fine (.mov/25.5MB)

- the worst Carmageddon driver ever

- HL Comic: de shizzle voor iedereen die bekend is met Half-Life 1 en/of 2