dinsdag, juli 05, 2005

Goede tijden...

Bomen knuffelen kan best leuk zijn. Maar ooit komt er een dag dat een eigen wagen erg praktisch lijkt, en dan heb je voor je het weet het motto "mijn auto, mijn vrijheid" ondertekend. Ik beklaag me echter niets (buiten het feit dat ik dit weekend die VTM-sticker nog niet van de achterruit verwijderd heb).

Zelfs op muzikaal gebied biedt mijn prille vierwieler heel wat kwaliteiten. Akkoord, in tegenstelling tot de voorbije 2 maand, moet ik het voortaan zonder cd-wisselaar doen met daarin Nine Inch Nails, Bright Eyes, The Clash, Daft Punk en Eels MAAR
(merk op die MAAR)
MAAR nu heb ik wel niets minder dan een antieke Blaupunkt FM/Cassettespeler.

Ideaal als je nog enkele supercassettes hebt liggen zoals deze twee.
(En als ik het echt bont wil maken, kan ik ook nog altijd deze insteken)