dinsdag, juli 12, 2005

Life is like a box of

Hier ben ik weer met mijn cassettes.

Na iets meer dan een weekje heb ik het wel wat gehad met mijn 3 cassettes, om verschillende redenen eigenlijk. Nummer 1 is te kort en heeft al zoveel opgelegen dat ik wel weer eventjes zonder kan. Nummer 2 komt steeds in aanvaring met de technische limieten van mijn car audio, zijnde het feit dat ik nooit tussendoor kan verderspoelen. Ik dien u niet uit te leggen hoe lastig dit is met 2 zeer ongelijke speelhelften. En nummer 3 tenslotte is en blijft er eentje van De Kreuners...

Hopend op beterschap dook ik deze morgen nog eens in mijn schoenendoos met muziekcassettes. Veel meer dan een Nirvana Unplugged in New York en de Greatest Hits van The Police vond ik niet. Ik mag dan wel oud worden, maar ik had echt wel de indruk dat ik vroeger meer cassettes had (en met betere muziek dan Knuffelrock weet-ik-hoeveel).

En jawel, deze avond was ik op plaatsen aan het rommelen waar ik al jaren niet meer aan het rommelen ben geweest, en plotseling stootte ik op iets. Meer stof dan schoendoos herbergde mijn tapes van onder andere The Birthday Party, Bauhaus, Tindersticks, Fear Factory e.v.a.

Once again, I'm a real