maandag, december 06, 2004

Another roundup

Zaterdag

- vroeg uit de veren om boodschappen te gaan doen in Dunaldy waar bleek dat ik sinds mijn laatste bezoek niet sneller ben geworden bij het inladen van mijn boodschappenwagentje. Ik stel voor dat ze ofwel een langer stuk kassa maken ofwel mijn aankopen rechtstreeks in een luik ofzo gooien dat de gekochte waren onmiddellijk in mijn boodschappenwagentje plaatst.

- spaghettifestijn van de Forza (don't mind the 90s design) alwaar de spaghetti weer lekker en in overvloed was. Dit jaar heb ik me echter tot 2 porties beperkt.

- van Nieuwerkerken naar Wichelen voor een muziekkwis. De kwis zat goed ineen, de organisatie iets minder en zo is het natuurlijk altijd iets. Uiteindelijk wisten we beslag te leggen op een verdienstelijke vierde plaats (van de 27), met dank aan Dude en Sine voor de prima invalbeurt. De kwispagina wordt pas binnenkort opnieuw aangepast wegens het sneltreintempo waaraan we de komende 2 weken kwissen zullen afleggen (6-9-10-16-18 dec).

Zondag

Wegens 25 jaar AB en 25 jaar hip hop: Hip Hop Hooray.

Wat hebben we zoal bijgeleerd?
- guestlist != backstage pass
- guestlist != allowed to bring a digicam
- kapotte gsm's van managers en spoorloze zangers != geen interview

Wat hebben we zoal gezien?
- CNN199: wisten een song een vijftal keer stil te leggen en toen hield ik het voor bekeken.
- De Puta Madre: in tegenstelling tot CNN199 Franstalige rap die wel wat kon boeien hoewel de schwung nooit echt volledig oversloeg.
- Jungle Brothers: spijtig genoeg kon ik hun set niet volledig zien maar het vuur en de ambiance was.
- Plant Life: Jack Splash was gelukkig nog op tijd teruggevonden om op te treden. Vet en funky zonder meer.
- De La Soul: het laatste deel nog kunnen meepikken dat meer en meer verwaterde naar het einde toe. Publieksparticipatie heeft zo z'n grenzen: 10 minuten lang de set onderbreken om vrouwvolk op het podium te krijgen en nadien geen enkele deftige song meer spelen ligt langs de verkeerde kant van die grens.

Al bij al nog een leuke dag gehad.

Beluisterd:
Copenhagen - Sweet dreams
Mission of Burma - OnOffOn
Interpol - Live @ Lille (24-11-04)