vrijdag, december 28, 2007

Best of 2007 - Singles


Omdat ik noch radio luister noch televisie kijk, kan ik moeilijk inschatten welke nummers werkelijk als single zijn uitgebracht. Bijgevolg heb ik mijn lijstje beperkt tot nummers die niet op de albums staan die in mijn eindejaarsoverzicht zijn terechtgekomen en ik me nog levendig voor de geest kon halen.

In alfabetische volgorde:
Caribou - Melody day
Chemical Brothers (ft. Ali Love) - Do it again
The Fratellis - Chelsea dagger
Gogol Bordello - Wanderlust king
Justice - D.A.N.C.E.
Kaiser Chiefs - Ruby
Kings of Leon - On call
Klaxons - It's not over yet
Nada Surf - See these bones
White Stripes - Icky thump

Myspaces: Caribou | Chemical Brothers | The Fratellis | Gogol Bordello | Justice | Kaiser Chiefs | Kings of Leon | Klaxons | Nada Surf | The White Stripes

Eind dit weekend volgt nog mijn persoonlijke top 30 der albums en daaropvolgend doen we de boeken dicht voor dit jaar.

Labels: , ,