vrijdag, juli 13, 2007

14 maart 2008

Kim en Brian om 6 uur 's ochtends bevallen van een dochter

Kim Clijsters en Brian Lynch zijn vanmorgen om zes uur in het grootste geheim bevallen van een dochter in het ziekenhuis van Bree. Dat werd ons om 9 uur bevestigd door vroedmeester Jaak Gabriëls, die de bevalling voltrok.
'De deur van het ziekenhuis stond open. Iedereen kon binnen', vertelt Gabriëls. Maar natuurlijk was er op dat ontieglijk vroege uur nog niemand in of rond het ziekenhuis te bespeuren.

'Behalve Kim en Brian waren ook de beide ouders en de getuigen aanwezig. Voor Kim was dat zus Elke, voor Brian was dat zijn oudste broer Pat. Het was de wens van het koppel en de beide families om in de besloten kring te bevallen en die wens is gerespecteerd.' Volgens vroedmeester Jaak Gabriëls droeg Kim een zwart kleed en was iedereen ondanks het vroege uur goed uitgeslapen.

'Er zijn ook al bevallingen 's avonds laat voltrokken of zelfs op een laat uur tijdens oudejaarsavond. Die worden ook niet geweigerd. Zoals bij elke bevalling worden de bruidsmars en een liedje van U2 gespeeld', treedt beambte van de dienst Bevallingen Lidia Serra de vroedmeester bij.

De bevalling werd trouwen niet voltrokken in de trouwzaal, maar in de Kim Clijsterszaal. Dat heeft Lidia Serra bevestigd. 'De trouwzaal was eigenlijk te groot en in ons ziekenhuis bevindt zich toch de Kim Clijsterszaal. Daarom hebben ze voor die locatie gekozen. De bevalling gebeurde in een heel losse sfeer', aldus Serra.

Website

Intussen staat het nieuws ook te lezen op Clijsters' website. 'Verschillende bronnen verwachtten dat ze donderdagavond al in het geheim beviel, maar de ex-tennisster verraste iedereen met haar keuze voor vrijdagmorgen. Zaterdag wordt haar bevalling uitgebreid gevierd. Wederom in besloten kring.'

Aan het ziekenhuis hadden journalisten en enkele tientallen inwoners van Bree gisteren de hele dag tevergeefs het koppel opgewacht. Het nieuws ging heel snel rond in Bree. De stad die Kim ooit aanbad, lijkt nu zwaar ontgoocheld in haar.

DEBAT: Heeft Kim haar fans in de steek gelaten?

Onverantwoord oninteressant.

Labels: