zondag, december 11, 2005

Stand up Roland

Omdat de leukste thuis zijn niet altijd volstaat, ben ik het voortaan ook op verplaatsing. Ofzoiets.

Na enkele korte workshops heb ik de theorie in praktijk omgezet en afgelopen weekend mijn stand-up comedydebuut gemaakt. Boegeroep en rotte groenten bleven me bespaard. Nervositeit daarentegen was in gezonde mate aanwezig, net als zo'n 30 man in Meise en een 120-tal in Oelegem.

Het is een raar gevoel te leven met de gedachte dat er mensen zijn die betalen om mij te zien, vooral als ze hun geld niet terugvragen. Misschien wordt het tijd om mijn world domination plannen nog eens vanonder het stof te halen.

Het ziet er alleszins naar uit dat ik er een nieuwe hobby bij heb. Veel inactiever kan/zal mijn blog er echter niet op worden, so rest assured. Ik heb geen idee wanneer ik de volgende keer met de microfoonstandaard mag worstelen, maar normaal zou je het hier dan moeten terugvinden.