donderdag, augustus 09, 2007

Morituri te salutant

Of ik er klaar voor ben? Mijn lijf doet al een halve week preventief pijn en ik moet het met een minimum aan nachtrust stellen, maar jawel mevrouw, mijnheer, mentaal zijn we er helemaal klaar voor.

Morgenavond (vrijdag) wandel ik vanaf 21u van Bornem naar... Bornem. Aangezien dit de allereerste keer is dat ik deelneem, heb ik de nodige voorbereidingen getroffen en zoveel mogelijk mensen gesproken die de dodentocht zonder enige voorbereiding tot een goed einde hebben gebracht. Ze bestaan, ze zijn talrijk - op z'n minst met 2 - en wie weet, kan ik na zaterdag ook tot hun clubje toetreden.

Wat ik momenteel heb is zelfvertrouwen en - mag ik hopen - het nodige karakter. Wat ik nog niet heb, zijn blarenpleisters en een zaklamp, maar daar kan gelukkig nog aan gewerkt worden.

Uiteraard spreken we van een persoonlijke uitdaging, maar vermits ego noch machismo thuis alleen kunnen achterblijven, hoop ik hier de nodige pronostieken te zien verschijnen. Aantal kilometers en exacte uur van aankomst/opgave in de comments, pretty please. De winnaar (m/v) krijgt iets onschatbaars zoals eeuwige roem of iets soortgelijks dat te veel plaats inpakt in mijn boekenkast.

Bookmakers en andere verontruste en/of nieuwsgierige geïnteresseerden kunnen op verschillende manieren mijn voortgang/afgang volgen. Mijn gsm zal natuurlijk continu aanstaan en ten allen tijde beantwoord worden, maar om te vermijden dat ik al sms'end op mijn bek ga en opgeef in die cruciale allerlaatste kilometer biedt de organisatie enkele Big Brotherlijke alternatieven aan.

Wie graag de hele nacht wakker gehouden wordt aan 50 cent per berichtje, dient gewoon van "SMS 3507 NL5998" te doen om te weten wanneer ik aan welke post gepasseerd ben. Wie gewoon effe wil checken of ik op tijd thuis ga geraken voor het avondeten, kan via "SMS 3507 WAAR5998" te weten komen waar ik op dat ogenblik mijn schoenen aan het verslijten ben. Nerds, die hard nerds en schattige meisjes kunnen me ook gewoon volgen via de internetz.

Labels: